Onze werkwijze.

Zo werkt het leukste cadeau

Onze werkwijze.

Onze werkwijze is heel duidelijk en simpel, kijk maar:

Pakketten

Je kunt kiezen uit 14 verschillende thema’s. Ga je voor Mediterraans genieten met Forza Italia, of voor een sfeervol pakket met het thema Winter maison.  Tip: combineren is ook mogelijk! Alle 1.5 meterpakketten zijn door ons zelf samengesteld en worden zorgvuldig ingepakt in de mooie en opvallende 1.5 meter doos. 

Personalisatie

Hoe persoonlijker, hoe beter! Op de bovenkant van onze pakketten is standaard een ruimte van 17 x 7 cmvoor jou vrijgehouden. Wat ga jij hiermee doen? Schrijf je de naam van de medewerker er op? Of zelfs een persoonlijke boodschap? Je kan er ook voor kiezen om jouw logo hier te plaatsen. Zo is het écht jouw 1.5 meterpakket. Standaard laten we de invulling aan jou maar tegen een meerprijs kunnen wij de pakketten compleet met een gepersonaliseerde sticker afleveren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Bestellen

Keuze gemaakt? Bestellen maar! Dit kan gewoon via de webshop waar je kunt kiezen om op factuur te kopen of direct met Ideal te betalen. Nog vragen of wensen voordat je online bestelt? Laat het ons weten en we helpen je graag verder. 

Betalen

Als je al via Ideal hebt betaalt, hoef je nergens meer naar om te kijken. Heb je gekozen voor een factuur dan heb je die kort na de bestelling van ons ontvangen. Zodra we jouw betaling binnen hebben, beginnen we met de voorbereidingen voor jouw unieke pakketten.

Verzendopties

Voor het verzenden hebben wij drie opties, of een combinatie daar van: 

  1. Wij verzenden ieder pakket direct naar jouw medewerkers en/of relaties. Dit kost € 7,95 per verzendadres. 
  2. Wij verzenden alle pakketten naar één (kantoor)adres. Dit kost € 39,95 bij 0-50 pakketten, € 19,95 bij 51-100 pakketten en vanaf 100 pakketten verzenden wij gratis.
  3. Je komt jouw bestelling ophalen in Putten, op de Veluwe. Bij deze optie is er geen meerprijs van toepassing. 
Leveren

Bij bestelling heb je opgegeven wanneer je jouw 1.5 meterpakketten wilt ontvangen. Als je betaling is voldaan, leveren wij netjes op of voor de aangegeven datum en kan jij je gaan verheugen op het uitreiken! 

Maatwerk? Wij zijn heel origineel maar het kan zijn dat je toch op zoek bent naar net iets anders. Wij bieden ook maatwerk! Klik hier voor de mogelijkheden.