De mensen achter het idee

Over ons..

1.5 meterpakket.nl is een initiatief van vier jonge, Veluwse ondernemersRobert Mouw (30), Paul Leune (34), Jeroen Bos (28) en Chris Mulder (30). Handelend onder LeisureTeam bv hebben wij, sinds de intrede van Corona, met SocialSpel.nl en onlinebedrijfsuitjes.nl al twee succesvolle initiatieven gelanceerd en is het nu tijd om de meest originele kerstpakketten en relatiegeschenken van Nederland te introduceren. 

Iedereen herkent de jaarlijkse uitdaging om met een origineel kerstpakket op de proppen te komen. Wij zagen al snel dat het persoonlijk overhandigen van een kerstpakket dit jaar niet mogelijk gaat zijn terwijl de behoefte om medewerkers na dit uitdagende jaar persoonlijk te bedanken, juist extra aanwezig is. Zo kwamen wij met de oplossing: een kerstpakket van 1,5 meter lang zodat je deze persoonlijk aan je medewerkers kunt overhandigen. Ook voor je relaties en leveranciers hebben wij originele, 1,5 meter lange, relatiegeschenken. Jeroen legt het je in de video, hier rechts, nog even rustig uit. 

Waarom 1.5meterpakket.nl ? 
  • Jouw geschenk, altijd persoonlijk overhandigen
  • Origineelste verpakking van Nederland
  • Samengesteld door lokale ondernemers
  • Top service en bereikbaarheid, 7 dagen per week
  • Maatwerk bij afname van >100 pakketten 
In de media:

' Ondernemers verzinnen oplossing voor overhandigen kerstpakketten op 1.5 meter'

Ermelo, 16 september 2020 – direct nadat duidelijk werd dat Covid-19 invloed zal hebben op de kerstborrels en het uitreiken van kerstpakketten, hebben vier Veluwse ondernemers de handen ineengeslagen door kerstattenties van 1.5meter lang te ontwikkelen. Hiermee hebben zij een uniek concept in handen: ‘eigenlijk lossen wij twee problemen tegelijk op. Wij zijn het antwoord op de jaarlijkse zoektocht naar een origineel kerstpakket en daarnaast hebben werkgevers de mogelijkheid om dit pakket persoonlijk, met inachtneming van 1.5 meter afstand, aan medewerkers te overhandigen en hen te bedanken voor hun inzet tijdens dit bijzondere jaar.’

Heb je vragen over ons concept? Neem contact op met Chris:

Chris Mulder

06 51532249
chris@leisureteam.nl