Met afstand het leukste cadeau!

Maatwerk mogelijkheden.

Zijn zelfs onze 1.5 meterpakketten niet origineel genoeg? Geen probleem! Samen met jou gaan we op zoek naar perfectie en zorgen we dat jouw medewerkers en/of relaties dit geschenk nooit meer vergeten. We willen er geen harde getallen aan hangen maar maatwerk is in de meeste gevallen al mogelijk (of betaalbaar) vanaf zo’n 100 pakketten. 

Wij bieden in ieder geval de volgende maatwerkmogelijkheden maar laat het ons gerust weten als je andere wensen of ideeën hebt.

Losse doos kopen

Het is ook mogelijk om alleen onze unieke doos van 1.5 meter lang te kopen en zelf de inhoud te regelen. Kijk daarvoor op deze pagina.

Jouw logo als sticker op de bovenkant

Standaard heb je op de bovenkant van ons pakket de mogelijkheid om in eigen beheer een persoonlijke boodschap, jouw logo of gegevens achter te laten. Heb je liever dat wij dit alvast voor je regelen? Dat kan! We overleggen samen over de opmaak (die wij verzorgen), wij plakken de sticker netjes op de juiste plaats en leveren de dozen kant en klaar bij jou aan. 

Medewerkers of relaties zelf hun pakket laten kiezen

Weet jij niet welk pakket je moet kiezen of wil je deze keuze niet namens je medewerkers of relaties maken? Geen zorgen! Wij maken een speciale webshop waar jouw voorselectie van pakketten wordt getoond. Iedere medewerker of relatie geeft via een unieke link zijn of haar voorkeur aan. Jij houdt altijd inzicht in de keuzes en wij leveren de gekozen mix! 

Zelf inhoud toevoegen

Heb je zelf een gave gadget, een boekje of een kaart die in het pakket MOET zitten? Laat het ons weten, stuur het ons op en wij verwerken dit in jouw 1.5 meterpakket. 

De meerprijs voor bovenstaande opties vind je in deze tabel:

Meerwerk

Eigen huisstijl

Wij vinden de standaard huisstijl van ons 1.5 meterpakket natuurlijk fantastisch, maar kunnen ons voorstellen dat jij liever je eigen huisstijl op het pakket terugziet. Bij afname van >500 pakketten is het mogelijk om de opdruk op het 1.5 meterpakket volledig naar jouw wensen te ontwerpen. Wij doen samen met jou het ontwerp en jij maakt de blits met het eindresultaat. De meerprijs voor deze opties vind je in de volgende tabel:

Gepersonaliseerd flesje Hert Bier

Samen met de Veluwse brouwerij Hert Bier, kunnen wij een wel heel speciaal flesje bier aanbieden. Aan het bier zelf veranderen we niets want dat is al heerlijk. Wel kunnen wij het etiket in jullie huisstijl laten ontwikkelen waardoor je een ‘eigen biertje’ krijgt. Dit is mogelijk vanaf +/- 200 stuks. Prijs op aanvraag.

Zelf inhoud bepalen

Heb je duidelijke ideeën of wensen voor de inhoud van jouw 1.5 meterpakket? Geen probleem! Bij afname van zo’n 100 pakketten kunnen we samen met jou om tafel. Budget, thema en leverancier, alles kan aangepast worden. De meerprijs hiervoor bepalen we nadat we jouw wensen in kaart hebben gebracht.

Neem contact met ons op

Chris Mulder

06 51532249
chris@leisureteam.nl